ARC Stake își unește forțele cu un ONG românesc inovator social, pentru a îmbunătăți șansele a 200 de copii vulnerabili

Astăzi este prima pagină goală a unei cărți de 365 de pagini. Să scriem împreună una cu adevărat bună!

Întrucât una dintre prioritățile ARC Stake este să se implice în comunitate și să ajute acolo unde este nevoie în mod real, Anul Nou înseamnă pentru noi angajamentul pe termen lung pentru o nouă cauză caritabilă! Am analizat, am comparat, am evaluat și, în final, am ales să susținem o organizație care face diferența pentru un grup mare de copii defavorizați, prin realizări uimitoare, an de an: „Asociația De Poveste”!

 

Despre grupul țintă

 

Copiii și tinerii din centrele de plasament nu sunt, conform unei concepții greșite, copii orfani, ci copii abandonați, victime ale violenței domestice și/sau abuzurilor de diferite tipuri. Dincolo de aspectele materiale legate de adăpost, hrană și îmbrăcăminte, pentru acești copii sprijinul adecvat acordat procesării traumei și creșterii individuale este mult mai important, chiar vital, pentru atingerea bunăstării și integrării sociale de succes.

 

Despre ONG-ul „Asociația De Poveste”

 

Asociația a fost înființată pentru a sprijini dezvoltarea personală și integrarea socială a copiilor și tinerilor din centrele de plasament din județul Sibiu. Beneficiarii activităților remediale sunt toți cei 200 de copii din cele cinci centre de plasament din județ.

Misiunea de a aduce eliberare și dezvoltare personală acestei categorii de copii și tineri profund dezavantajați se realizează prin:

  • sesiuni de art-terapie, psihoterapie de grup și individuală
  • sprijin constant pentru îndeplinirea sarcinilor școlare
  • programe de orientare profesională
  • ateliere recreative
  • ieșiri, excursii și tabere în afara centrelor de plasament.

Toate acțiunile se desfășoară în colaborare cu DGASPC Sibiu.

 

De ce „Asociația De Poveste”

 

ONG-ul este cunoscut direct de membrii echipei noastre, dar și de întreaga comunitate sibiană, prin devotamentul ridicat față de copiii vulnerabili din județ și corectitudinea în gestionarea resurselor. Valorile după care acesta se ghidează pas cu pas sunt: ​​prudență, integritate, solidaritate și responsabilitate.

Cele mai convingătoare dovezi privind impactul asupra tinerilor beneficiari sunt miile de ore de art-terapie, psihoterapie de grup și individuală, multiplele experiențe recreative oferite copiilor (excursii, tabere, ieșiri la patinoar etc.), sutele de ore petrecute în companii partenere, pentru a asigura contactul atât de necesar cu ocupațiile și locurile de muncă din lumea reală.

 

Echipa

 

Echipa nucleu a asociației este formată din Carmen Butnarașu-Bucșa (președinte), Claudiu Șolea și Adelina Constantinescu. Ceea ce este cu adevărat magic este contribuția a sute de persoane care au ales să ajute, fiecare cu ceea ce poate face și oferi cel mai bine. Menționăm aici „Eroii de Poveste” care s-au alăturat proiectului, și anume psihologii experimentați și dedicați, dar și cei 90 de voluntari fantastici și mulți membri ai unor companii remarcabile!

 

Resurse necesare

 

Pentru a susține acest proiect care schimbă vieți, sunt binevenite sprijinul financiar, furnizarea de materiale necesare desfășurării activităților de voluntariat (de exemplu, produse de papetărie, cărți, jocuri de societate, dispozitive și mijloace audio-video, laptop-uri), oferirea de servicii specifice (de exemplu, transport, alimente) sau înrolarea în calitate de partener.

 

Cum poți contribui la cauză

 

  • Achiziționează un NFT „ARC racing” – Pe lângă faptul că vei beneficia de multiplele utilități prin simpla deținere a NFT-ului, cei 20 $EGLD obținuți din vânzarea primului NFT din această colecție vor fi donați cauzei. Cumpără aici: https://bit.ly/3pS950j.
  • Donează crypto – Donează în mod transparent EGLD, BTC, ETH, BNB sau ESDT-uri. Orice sumă este binevenită! Fă-o la herotag-ul Maiar @arcfoundation, cu adresa erd asociată: erd1ptw2p0mjpsnzhkw3p7mfk97le58lr9m59xs7k76z363rxxruczrs7wfxr5. Toate fondurile colectate vor fi transferate în portofelul crypto oficial al ONG-ului „Asociația De Poveste”.
  • Donează fiat – Plătește suma pe care dorești să o donezi cu cardul de credit pe site-ul oficial al ONG-ului „Asociația De Poveste”, oriunde te-ai afla: https://bit.ly/3G2w0NY.
  • Devino un fundraiser sau un partener – Așteptăm cu nerăbdare propunerile tale generoase în această direcție, așa că te rugăm să ne scrii la foundation@arcstake.com.

 

Mulțumim!💙

 

 

Linkurile oficiale ale ONG-ului „Asociația De Poveste”:

 

https://asociatiadepoveste.ro/

https://www.facebook.com/asociatiadepoveste

Related Articles

Scroll to Top